راهنمای کامل تمامی مرحله های بازی Hitman: Absolution

سلام

در این قسمت راهنمای تمامی مرحله های باز Hitman: Absolution رو میتونید دنبال کنید و در هر کدوم از مرحله ها که مشکل داشتید از روی این راهنما ها عمل کنید.

این راهنمای دقیق همه ی 20مرحله بازی Hitman است که به طور دقیق تمام 20 قسمت را مورد برسی قرار میدهد. اطلاعاتی که در مورد هر قسمت پیدا خواهید کرد :

1.جستجوی دقیق مکان ها در بازی

2.نفوذ در مکان های غیر قابل دسترس

3.برخورد با دشمنان

4.حرفه ای بازی کردن

5.بدست آوردن بهترین امتیاز

علامت هر رنگ در بازی :

سبز: چیز های مهم را در بازی نشن میدهد (برای مثال سلاح های پزشکی)

نارنجی: اقلام مفید برای تکمیل مراحل را در بازی نشان میدهد.

نکته : تکمیل مراحل بستگی به سختی بازی که شما در ابتدای بازی انتخاب میکنید بستگی دارد.

مشخصات بازی:

 توسعه دهنده: IO Interactive
ناشر: Square-Enix / Eidos
پلت فرم: PC، XBOX360، PS3

توضیحات : مامور 47 یک قاتل خونین است که پس از خیانت به پلیس وارد یک توطئه تاریک  میشود و مسیر خود را در جست و جوی حقیقت در یک جهان فاسد ادامه میدهد.

چیزی که HITMAN ABSOLUTION را جدا از سایر بازی ها قرار می دهد. کیفیت واقعی و داستان و شخصیت جذاب آن است . و در این نسخه آزادی بازیکن در بازی بیشتر است و بازیکن میتواند در طی مراحل در محیط نیز گشت بزند.

غریزه

یکی از امکانات جدید این نسخه غریزه است بازیکن با استفاده از غریزه میتواند حرکات دشمن را زیر نظر بگیرد و بهترین راه را برای ادامه انتخاب کند . شما میتوانید در بازی لباس خود را با خلافکارن عوض کنید و اینطور با تغیر هویت کار خود را انجام بدهید.

سیستم مورد نیاز برای این بازی :
Core 2 Duo 2.66 

2 گیگابایت رم

 کارت گرافیک 512 مگابایت (GeForce 8600 یا بهتر)

 ویندوز 7 (SP1)

در قسمت های بعدی به اموزش تمام قسمت های بازی میپردازیم

پست اختصاصی گیم ارور

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *