راهنمای فصل 1 بازی Hitman: Absolution

نکته: برسی منطقه

راه های مختلفی برای رفتن طی کردن مراحل وجود دارد شما میتوانید از غریزه استفاده کنید

اگر شما در سطح متوسط یا آسان بازی میکنید گاهی اوقات نکات بعد از فعال کردن قریزه به شما نشان داده میشوند.(بالای صفحه)  نکته ها در سطح دشوار در دسترس نیستند اما به هر حال شما باید از غریزه برای انجام برخی مراحل استفاده کنید.

نکته: مخفی شدن

مخفی کردن بخش مهمی از بازی است زیرا با این کار میتوانید مناطق و نقشه های غیر قابل دسترسی را کشف کرده و به اهداف اصلی نزدیک تر شوید.

بعضی جاها باید لباس خود را تغیر دهید برای مثال وقتی به یک انبار با ده نگهبان و دو مکانیک نزدیک میشوید باید لباس مکانیکی بپوشید. به این ترتیب شانس مواجه شدن با خطر کاهش میابد و این که سعی کنید از غریزه استفاده کنید و هویت خود را پنهان کنید.

نکته: راه هایی برای از بین بردن شخصیت های دیگر

هدف شما از بین بردن چند کاراکتر است که باید این کار را بدون دردسر انجام دهید.

بنابر این من توصیه میکنم از پشت سر به اهداف نزدیک شوید و دون دادن فرصت آنها را غافلگیر کنید و اجازه ی مبارزه به آن ها ندهید. جالب است بدانید این بازی به شما اجازه می دهد انتخاب کنید که آیا می خواهید مخالفان خود را خفه کنید یا گردن آن ها را بشکنید!

من پیشنهاد میکنم که از سلاح هایی که در محیط است مانند چاقو و… استفاده نکنید زیرا این سلاح ها پر سر و صدا هستند و باعث میشود بقیه ی دشمنان از حضور شما با خبر شوند و به شما حمله کنند. همچنین شما باید به ندرت از مبارزه نزدیک استفاده کنید چون ممکن است شکست بخورید.

از بین بردن مخالفان با استفاده از سلاح گرم موضوع کاملا جداگانه است. اول از همه سعی کنید از سلاح با صدا خفه کن استفاده کنید، در نتیجه خطر ابتلا به زنگ خطر را کاهش می دهد. همچنین سعی کنید سر دشمنان را مورد حدف قرار بدهید.

نکته ی دیگر بدن خلافکاران کشته شده است که شما باید بعد از نابود کردنشان  آنها را مخفی کنید برای این کار میتوانید آن ها را در سطل زباله های بزرگ انداخته یا از نرده ها به بیرون پرتاپ کنید!

نکته: نمره دهی به بازیکن در پایان مرحله

بخش مهم دیگر بازی Hitman: Absolution سیستم امتیاز دهی و انگیزه به بازیکن است.

نمره ها مثبت:

تکمیل اهداف
پنهان ماندن
جمع آوری شواهد (اسرار)
مخفی کردن جسد دشمنان فریاد زده / کشته شده

بازی در سطح دشواری بالاتر
تکمیل چالش های اضافی

نمره منفی :

کشتن شخصیت های برجسته خیره کننده (زمانی که لازم نیست)
کشتن شخصیت های مهم (زمانی که لازم نیست)
کشتن افراد بیگانه (بیشتر، اگر آنها غیر نظامی بیگناه هستند)
فعال شدن زنگ هشدار برای دشمنان

در نتیجه برای رسیدن به نمره بهتر باید سعی کنید از خونریرزی زیاد جلوگیری شود و ماموریت را مخفیانه انجام دهید. اگر می خواهید کسی را از بین ببرید، سعی کنید فقط شخصیت را بکشید و سپس بدن آن را در جعبه یا سطل زباله پنهان کنید. همچنین سعی کنید در بالاترین سطح دشواری ممکن بازی کنید و چالش های اختیاری به دست آمده در طی گیم پلی را تکمیل کنید.

فصل1: قرارداد شخصی

این اولین مرحله بازی است که به صورت آموزشی میباشد.هدف اصلی شما این است که به عمارت نفوذ کنید و به گلخانه بروید.

مستقیم حرکت کنید و پس از رسیدن به دورازه عمارت به سمت چپ بروید. مراقب باشید چون یک دشمن در آن جا وجود دارد که میتوانید آن را بکشید و درون جعبه بیندازید که البته این ضروری نیست چون کس دیگری در آن جا وجود نداره.

در نزدیکی باغ دونگهبان وجود دارد که خوشبختانه پشت آن ها به سمت شما است. شما میتوانید به صورت دزدکی از آن جا عبور کنید یا این که آنها را بکشید و در زمین تنیس پنهان کنید. چون بعدا ممکن است برای شما دردسر ایجاد کنند!

 

دومسیر به باغ های امارت وجود دارد یکی سمت چپ که توسط کسی محافظت نمیشود اما اگر مدت کوتاهی در آن جا بمانید محافظان به آن جا می آیند.من توصیه میکنم این مسیر را انتخاب کنید چون بعدا میتوانید از نگهبان بعدی جلوگیری کنید.

در باغ ها دشمنان زیادی وجود دارند (حتی در سطوح پایین). علاوه بر این، بسیاری از آنها  در نزدیکی یکدیگر قرار دارند. به این معنی است که بهتر است از آنها اجتناب کنید.

منتظر بمانید تا گارد دور شود و به سمت چپ بروند.

به پل چوبی بروید، به سمت چپ بروید و به سرعت به ورودی گلخانه ای که در بالای صفحه نمایش داده شده است بروید.

گلخانه

اهداف کلی مرحله: گلخانه دوم بخش دوم ماموریت قرارداد شخصی است. همچنین این مرحله به عنوان یک آموزش عمل می کند، تلاش برای شناختن بازیکن با مکانیزم مخفی کردن. هدف شما این است که از طریق گلخانه بروید و به قسمت اصلی عمارت نزدیک شوید.

درست بعد از شروع این مرحله، پشت میز نزدیکترین میز (با چاقوی فیله) را پوشش دهید - گلخانه - 1: قرارداد شخصی - هیتمن: Absolution - راهنمای بازی و پیاده روی

بلافاصله پس از شروع این مرحله، پشت میز نزدیکترین میز (یکی با چاقوی فیله ) را پوشش دهید. در این منطقه دو محافظ وجود دارد و بعد از مدتی یکی از آنها شروع به راه رفتن به سوی شما خواهد کرد. در نهایت هر دو آنها باید در نرده ها متوقف شوند و اکنون باید تصمیم بگیرید که چگونه عمل کنید. شما می توانید از آنها گذشته یا آنها را از پشت سر بکشید. اگر شما قصد استفاده از روش دوم را دارید، حداقل یکی از آنها را خیره کننده میبینم تا بتوانم مخفیگاه غواصی عمارت را بسازم . اگر شما راه حل مشکلی نداشته باشید، می توانید هر دو پاسدار را نیز فشار دهید، که منجر به مرگ سریع آنها می شود.

حرکت به سمت گلخانه - گلخانه - 1: قرارداد شخصی - هیتمن: Absolution - راهنمای بازی و پیاده روی

حرکت به سوی گلخانه اگر شما یک پوشه گارد داشته باشید، می توانید بلافاصله ادامه دهید. در غير اين صورت، من پيشنهاد ميكنم كه در طول راه خود براي پوشاندن باغباني كه در صفحه بالا نشان داده شده نگاه كنيد.

رویکرد گلخانه ای - گلخانه - 1: قرارداد شخصی - هیتمن: Absolution - راهنمای بازی و پیاده روی

رویکرد گلخانه ای برای آزمایش کوتاهی از استفاده از لباس پوشیدن آماده شوید، زیرا باید به خاطر داشته باشید که شما می توانید توسط افراد با استفاده از همان عناصر لباس پوشانده شود. در این مورد شما می توانید باغبانان را در معرض دید قرار دهید، اگر شما به عنوان یکی از آنها یا توسط محافظانی که پوشیدن گارد محافظ را پوشانده اید، پوشانده شده است. به منظور ماندگاری، دکمه / دکمه Intuitive را فشار داده و نگه دارید. آن را آزاد نکنید تا به داخل خانه سبز وارد نشوید و از آنها دور شوید (این در سطوح سخت افزاری بسیار مهم است زیرا دشمنان پس از عمل بیشتر حساس هستند).

گام بعدی این است که از طریق گلخانه بروید - گلخانه - 1: قرارداد شخصی - هیتمن: Absolution - راهنمای بازی و پیاده روی

گام بعدی این است که از طریق گلخانه بروید. اگر شما به عنوان یک نگهبان مبدل شده اید، به سمت چپ حرکت کنید، باغبانان گذشته را پیاده روی کنید. اگر لباس های باغبان را پوشیدید، به سمت راست حرکت کنید، نزدیک به نگهبانان شوید.

توقف بعد از رسیدن به خروجی گلخانه - گلخانه - 1: قرارداد شخصی - هیتمن: Absolution - راهنمای بازی و پیاده روی

بعد از رسیدن به خروجی گلخانه توقف کنید. با محافظان صحبت نکنید، بلکه تنها با یک دریچه نشان داده شده در صفحه بالای صفحه ارتباط برقرار کنید. صبر کن تا نگهبانان تحریک شده گلخانه را ترک کنند و آنها را دنبال کنند.

مراقب باشید محافظان ایستاده در کنار صخره - گلخانه - 1: قرارداد شخصی - هیتمن: Absolution - راهنمای بازی و گام به گام

به دقت به محافظان نزدیک به صخره ایستاده. من به شدت توصیه می کنم به آنها حمله نکنید، به ویژه اینکه نمی توانید آنها را به آسانی به عنوان دشمنان قبلی فشار دهید. بنابراین بهترین راه این است که آنها را از پیش بکشید، در سمت راست پله ها نگه دارید.

حرکت به لبه ساختمان نشان داده شده در صفحه بالا و دکمه تعامل کلید / را فشار دهید تا به

حرکت به لبه ساختمان نشان داده شده در صفحه بالا و دکمه تعامل کلید / دکمه را به “چوب” به دیوار. به سمت چپ حرکت کنید و سپس پایین بروید. بخش بعدی ماموریت خود را به طور خودکار (بدون وارد کردن مکان جدید) شروع خواهید کرد.

صخره

اهداف کلی مرحله: کلیف بخش سوم مأموریت قرارداد شخصی مقدماتی است. این مرحله نسبتا کوتاه است، اما شما را مجبور می کند تا اقدامات احتیاطی خاصی را انجام دهد و تشویق به کاوش در منطقه به طور کامل در جستجوی موارد مخفی است.

حرکت به صورت متوالی به سمت چپ، عبور دو پنجره در راه - کلیف - 1: قرارداد شخصی - هیتمن: Absolution - راهنمای بازی و پیاده روی

حرکت به صورت متوالی به سمت چپ، عبور دو پنجره در راه. پس از رسیدن به انتهای لبه، ابتدا بالا را بگیرید

حرکت به سمت چپ، توقف در شاتر، جایی که شما گارد را ببینید - Cliff - 1: قرارداد شخصی - Hitman: Absolution - راهنمای بازی و گام به گام

حرکت به سمت چپ، توقف در شاتر، جایی که گارد را می بینید. اگر در بیمارستان بستری هستید، می توانید او را بگیر و او را از پنجره بیرون بیاورید، اما بهتر است منتظر بمانید تا زمانی که گارد تلفنی را تمام کند و از پنجره خارج شود، صرف نظر از انتخاب شما باید از طریق شاتر

بسته به نحوه رفتار شما با نگهبان، که در شورت ماند، شما در اینجا یک یا دو کاراکتر - Cliff - 1: قرارداد شخصی - Hitman: Absolution - راهنمای بازی و Walkthrough

با توجه به اینکه چگونه با گارد رفتار کردید، چه کسی در شورت ماند، شما یک یا دو شخصیت را در اینجا می بینید. بهتر است منتظر بمانید تا دشمنان دور شوند و سپس از آنها گمراه شوند. اگر می خواهید از شر آنها خلاص شوید، بهتر است این کار را زمانی انجام دهید که آنها در کنار نرده ها ایستاده باشند (مثلا هل دادن آنها).

استفاده از درب منجر به اتاق امنیتی و گذراندن وقت به اطراف - Cliff - 1: قرارداد شخصی - Hitman: Absolution - راهنمای بازی و پیاده روی

از درب به اتاق امنیتی منتقل کنید و زمان زیادی را صرف نگاه کردن به اطراف کنید. شما می توانید شواهد (مخفی) و غواصی در خانه را که در مرحله بعدی مفید باشد پنهان کنید .

پس از مراقبت از همه مسائل، به منظور غیرفعال کردن سیستم امنیتی با لپ تاپ ارتباط برقرار کنید - Cliff-1: قرارداد شخصی - Hitman: Absolution - راهنمای بازی و پیاده روی

پس از مراقبت از همه مسائل، با لپ تاپ تعامل کنید تا سیستم امنیتی غیرفعال شود. حالا شما می توانید به سمت درب بروید که به بالای صفحه اصلی عمارت منتهی می شود.

طبقه همکف

اهداف عمومی مرحله: عمارت طبقه چهارم و همچنین مهم ترین بخش ماموریت قرارداد شخصی است. هدف اصلی این مرحله به دست آوردن کلید کارت است که به شما اجازه دسترسی به عمارت می دهد. کلید کارت در اختیار سرپرست قرار دارد. البته این هدف می تواند به روش های مختلفی حاصل شود.

ابتدا اجازه دهید در مورد دو مسئله حیاتی بحث کنیم - عمارت کف زمین - 1: قرارداد شخصی - هیتمن: Absolution - راهنمای بازی و پیاده روی

اولا بگذارید درباره دو مسئله حیاتی بحث کنیم. هدف فعلی شما امنیت امنیتی است که در بالای صفحه نمایش داده می شود (کت و شلوار سیاه و عینک آفتابی). این شخصیت به طور پیش فرض در اتاق عمارت اصلی قرار دارد و هدف شما این است که کارت کلید را بدست آورید. متاسفانه شما نمیتوانید بر روی گشت و گذار متکی باشید، بنابراین شما باید به نوعی مانع سرقت یا سرقت امنیتی شوید.

یکی دیگر از مسائل مهم، پنهان سازی اولیه است - طبقه ی عمارت - 1: قرارداد شخصی - هیتمن: Absolution - راهنمای بازی و پیاده روی

یکی دیگر از مسائل مهمی است که مبادله اولیه است. اگر، بر اساس پیشنهادات من، شما را از اتاق امنیتی محافظت از خانه عمارت گرفته است، شما می توانید بلافاصله ادامه دهید. در غیر این صورت شما باید فکر کنید که آیا شما ابتدا باید بدون پوشیدگی ریسک داشته باشید یا از یکی از محافظان اطراف خلاص شوید. اگر گزینه دوم را انتخاب کنید، من توصیه می کنم خنثی کردن نگهبان ایستاده در بالکن بالایی (صفحه بالای بالا).

هیتمن: Absolution - راهنمای بازی و پیاده روی - Hitman: Absolution - راهنمای بازی و گام به گام

غرفه داخلی غرفه پنهان تنها گزینه در دسترس نیست، زیرا شما همچنین می توانید سعی کنید برای دست کشیدن آشپز . شما باید منتظر بمانید تا نگهبانانی که در آشپزخانه اقامت دارند از آن خارج شوند و سپس از آشپز خلاص شوید. بسته به ترجیحات شما می توانید این فرد را از بین ببرید (برخی از قرص های خواب را درون گلدان سوپ قرار دهید – جایی که آنها را از آنها دریافت کنید، بعدا در متن نشان داده می شود)، عصبانی یا کشتن. در مورد مخفی کردن بدن در گنجه فراموش نکنید. مزیت داشتن پخت و پز سرآشپز این است که شما به راحتی می توانید در اطراف کف زمین حرکت کنید.

بیایید به جزئیات برویم - عمارت کف زمین - 1: قرارداد شخصی - هیتمن: Absolution - راهنمای بازی و پیاده روی

بیایید به جزئیات برویم من به شدت توصیه می کنم که با سپاه پاسداران در داخل عمارت درگیر نکنید، زیرا این امر نمره شما را بدتر می کند و شما نیز می توانید آنها را احاطه کرده باشید. به جای آن، خوب است که هدف اصلی خود را در یکی از دو راه خنثی کنید. روش اول این است که بعد از اینکه او از زیردستان خود دور می شود، سرپناه را ببوسد یا کشته شود . برای اجرای این روش، به طبقه بالا بروید، ترجیحا با استفاده از پله های واقع در سمت چپ نقطه شروع (روی صفحه بالای بالا).

توجه داشته باشید یک محافظ تنها نگهبانی بالکن عمارت بالغ - عمارت طبقه طبقه - 1: قرارداد شخصی - هیتمن: Absolution - راهنمای بازی و Walkthrough

توجه داشته باشید یک گارد محافظ گورستان بالکن عمارت بالا. اگر قصد دارید از او خلاص شوید، بهتر است منتظر بمانید تا او به حمام برود و او را بیرون بکشد یا او را بکشد، بدنش را در جعبه پنهان کرده است. اگر می خواهید فقط توجه خود را منحرف کنید، از هر مورد قابل پرتاب (به عنوان مثال مجسمه مجسمه بر روی میز) استفاده کنید، و مجبور شوید او را از جای دور دور کنید.

دلیل اینکه شما میخواهید به نرده نزدیک شوید، امکان استفاده از پنجره پرده پنجره نزدیک است - عمارت کف زمین - 1: قرارداد شخصی - هیتمن: Absolution - راهنمای بازی و گام به گام

دلیل این که شما میخواهید به نردهها نزدیک شوید، امکان استفاده از سیستم پرده پنجره پنجره نزدیک است . باز شدن آن موجب زنگ خطری برای امنیت می شود، و باعث می شود او منبع مشکل را بررسی کند و به طبقه بالا برود.

حیوانات برای از بین بردن سر امنیت هنگام راه رفتن پله ها (روی صفحه بالای بالای صفحه)، اما سعی کنید به او حمله کنید تا بتواند از خود دفاع کند - طبقه ی عمارت - 1: قرارداد شخصی - هیتمن: Absolution - راهنمای بازی و پیاده روی

این حیوان است که هنگام سرکشی از پله ها (روی صفحه نمایش بالا) از سر امنیت خلاص شود، اما سعی کنید به او حمله کنید تا بتواند از خود دفاع کند. بسته به اینکه چه تعداد نگهبان هنوز در این منطقه هستند، می توانید بدن خود را روی پله ها بگذارید یا آن را به کف حمام برسانید. فراموش نکنید که کلید کارت را که در کنار بدن او ظاهر می شود، بگیرد.

یکی دیگر از روش های خنثی کردن سر امنیت این است که از قرصهای خوابانده استفاده کنید - عمارت کف زمین - 1: قرارداد شخصی - هیتمن: Absolution - راهنمای بازی و پیاده روی

روش دیگری برای خنثی کردن سر امنیت این است که از قرص های خوابیدنی استفاده کنید . گام اول در این مورد البته برای به دست آوردن آنها است. از پله های قبلا ذکر شده استفاده کنید، به سمت مجاورت بالکن بالایی بروید. به حمام بروید و قرص های خواب آور را پیدا کنید که در صفحه فوق نشان داده شده است.

قدم بعدی این است که قرص های خواب آور را به قهوه بفرستید، که سرپرست از زمان ها به نوشیدن می پیوندد - طبقه ی عمارت - 1: قرارداد شخصی - هیتمن: Absolution - راهنمای بازی و پیاده روی

قدم بعدی این است که قرص های خواب آور را به قهوه بفرستید، که سرپرست از زمان به زمان نوشیدنی می کند. فنجان قهوه می تواند در مقابله واقع شده در طبقه همکف، در کنار اتاق عمارت عمارت (صفحه نمایش بالا) یافت شود. امن ترین راه این است که آن را به عنوان سرآشپز پوشانید. اما اگر شما لباس پوشیدن محافظ را داشته باشید، به محوطه عمارت عمارت از آشپزخانه بروید و از Instinct استفاده کنید یا سعی کنید محافظان را (مثلا با پوکر یا رادیو از آشپزخانه) منحرف کنید، در حالی که قرص های خواب را به قهوه قرار داده اید.

پس از این اقدام شما فقط باید منتظر بمانید تا رئیس قهوه - قهوه خانه - کف زمین - 1: قرارداد شخصی - هیتمن: Absolution - راهنمای بازی و پیاده روی

پس از این اقدام شما فقط باید صبر کنید تا رئیس امنیت قهوه را بخورد. سپس او برای استراحت، نشستن و خوابیدن بر روی صندلی که در کنار پاساژ آشپزخانه قرار دارد، می رود. بدن خود را بررسی کنید، به دنبال کارت کلید و سپس بدن را در یک گنبد نزدیک قرار دهید.

قبل از این که این محل را ترک کنید، ممکن است برای شواهد جدید، در طبقه عمارت عمارت، در نزدیکی پله های دورتر از نقطه شروع قرار بگیرید - عمارت کف زمین - 1: قرارداد شخصی - هیتمن: Absolution - راهنمای بازی و پیاده روی

قبل از اینکه این محل را ترک کنید، ممکن است برای شواهد جدید، در طبقه عمارت عمارت، در نزدیکی پله های دورتر از نقطه شروع قرار بگیرید. به منظور استفاده از کارت کلید، شما باید به درب در طبقه بالا، نشان داده شده در بالای صفحه نمایش. اگر گارد محلی قبل از آن حذف نشود، ممکن است توجه او را به نحوی منحرف کند یا صبر کنید تا به حمام برود. برای بارگذاری مرحله بعد، آخرین مرحله این ماموریت، از کارت کلید موجود در اسکنر درب استفاده کنید.

طبقه دوم عمارت

اهداف عمومی مرحله: عمارت دوم طبقه آخرین و پنجمین مرحله ماموریت قرارداد شخصی است. در مقایسه با مرحله قبلی، شما مجبور نیستید از هر گونه مشکل در اینجا انتظار داشته باشید. فقط دیدار با دیانا و از بین بردن چند نگهبان در انتظار شما است. این آخرین بخشی از آموزش خواهد بود.

دنبال مسیر بسیار خطی - عمارت دوم طبقه - 1: قرارداد شخصی - هیتمن: Absolution - راهنمای بازی و گام به گام

مسیر بسیار خطی را دنبال کنید. شما مجبور نیستید در هر جایی از راه خود متوقف شوید، زیرا هیچ چیز ارزشمندی وجود ندارد. در نهایت شما باید با دایانا به حمام برسید.

بعد از باز شدن گیم پلی، کاوش اتاق های خالی را ادامه دهید - عمارت دوم طبقه - 1: قرارداد شخصی - هیتمن: Absolution - راهنمای بازی و پیاده روی

پس از باز شدن گیم پلی، کاوش اتاق های خالی را ادامه دهید. بعد از رسیدن به اتاق با چهار نگهبان توقف کنید. مخفی کردن پشت جلد نشان داده شده در صفحه بالای صفحه و آماده شدن برای انجام تمرین استفاده از Instinct برای علامت گذاری آسان و کشتن دشمنان.

با نگه داشتن کلید / دکمه غریزه شروع کنید و سپس حالت عکسبرداری غریزه را فعال کنید - طبقه دوم شخصیت - 1: قرارداد شخصی - هیتمن: Absolution - راهنمای بازی و پیاده روی

با نگه داشتن کلید / دکمه غریزه شروع کنید و سپس حالت عکسبرداری غریزی را فعال کنید. شما باید همه دشمنان را در اینجا بنویسید. بهترین هدفی است که به آنها هدایت شود تا اطمینان حاصل شود که هر گلوله مرگبار است. پس از عمل موفق به درب اتاق، محل سکونت ویکتوریا بروید . صبر کنید تا هیتمن قفل را باز کند، بنابراین اولین ماموریت بازی را تکمیل می کند.

 

2 پاسخ به راهنمای فصل 1 بازی Hitman: Absolution

  1. Saed گفت:

    من مرحله سوم گیر کردم میشه راهنمایی کنی؟

  2. سلام دوست عزیز این مطلب در حال تکمیله انشالله ادامشو بزودی آماده میکنم
    موفق باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *